23:28 / E Mërkurë, 23 Maj 2018

Ambasadori Greiçevci flet për rëndësinë integrimit të Kosovës në BE

Ambasadori i Kosovës në Britani të Madhe, Lirim Greiçevci ka folur sot në Komitetin e Punëve të Jashtme të Dhomës së Posaçme në Britani.

Ai ka qenë në Komitet së bashku me kolegët e tij nga Shqipëria dhe Maqedonia. Greiçevci ka shkruar në profilin e tij në Twitter së në Komitet ka folur për rëndësinë e integrimit të Kosovës në Bashkimin Evropian.

“Anëtarësimi në BE mbetet thelbësor për stabilitetin, sundimin e ligjit dhe qeverisjen e mirë. Britania një partner i domosdoshëm para dhe pas BREXIT”, ka shkruar Greiçevci.