16:51 / E Diele, 14 Prill 2024 / FR

Ambasadorja e Izraelit në Kosovë e falënderon Hoxhajn që e dënoi sulmin e Iranit

Ambasadorja e Izraelit në Kosovë, Tammy Ziv, ka falenderuar nënkryetarin e Kuvendit të Kosovës Enver Hoxhaj i cili dënoi ashpër sulmin e Iranit kundër Izraelit.

“Ju faleminderit ngrohtësisht, Prof. Dr. Enver Hoxhaj, Nënkryetar i Kuvendit të Republikës së Kosovës! Falemnderit, toda raba, thank you Kosovë!”, ka shkruar ajo në X.

Ky falënderim, erdhi pas një postimi që Hoxhaj bëri në rrjetin social X (ish-Twitter).

“Veprimet e sotme nga Irani kundër Izraelit përbëjnë një sulm ndaj rendit demokratik dhe të bazuar në rregulla nga regjimi i Ayatollah. Kosova qëndron me vendosmëri pranë popullit izraelit, duke ofruar mbështetje për mbrojtjen e tyre kundër kërcënimeve të tilla iraniane.”, thuhej në postimin e Hoxhajt.