12:29 / E Mërkurë, 18 Prill 2018

Aplikacioni me tA� cilin mund tA� kontrolloni ushqimet nA� furrA�

Kompania e njihur e pajisjeve elektrike, Electrolux ka nisur njA� formA� tA� re tA� punA�s. BA�het fjalA� pA�r shporetat e saj tA� cilA�t mund tA� jenA� mA� tA� lehtA� pA�r tu pA�rdorur nA� kuzhinA�.

Kjo pasi qA� falA� njA� aplikacioni, furrat e pjekjes sA� shporetA�ve mund tA� kontrollohen nga njA� pajisje e lidhur me Wi-FI.

Innit quhet aplikacioni me tA� cilin mund tA� kontrolloni furrat e lidhura me Wi-Fi tA� kA�saj marke.

Me Innit, ju mund tA� shfletoni rekomandimet e ushqimit nA� bazA� tA� preferencave dietike, shikoni videot si tA� gatuani dhe dA�rgoni instruksione si temperatura e furrA�s nA� furrat me Wi-Fi./Indeksonline/