12:02 / E Martë, 13 Mars 2018

Apple Maps ju siguron parkingun për biçikleta në shumë qytete të mëdha

Apple Maps ka shtuar veçori të reja në përditësimin e fundit. E veçanta ka të bëjë me informacionet për parkingjet e biçikletave.

Apple Maps ka gjetur parneritet me Ito ëorld për parkingjet e biçikletave në aplikacion në më shumë se 175 qytete.

Aplikacioni mbështet shërbime të tilla si Citi Bike, GoBike e Ford dhe Biketown. Apple garanton se aplikacioni është i sigurtë dhe tejet i thjeshtë për tu përdorur./Indeksonline/

Temat: