11:26 / E Mërkurë, 06 Shkurt 2019

Apple njofton largimin e njëres nga sheficave të kompanisë

Udhëheqësësja e shitjes me pakicë të Apple, Angela Ahrendts do të largohet nga posti i saj në muajin prill.

Ahrendts u bashkua me Apple në pranverë 2014 duke ardhur nga posita e CEO-s që kishte të Burberry.

Udhëheqësja e tanishme e burimeve njerëzore të Apple, Deirdre O’Brien, do të marrë përsipër operacionet e shitjes me pakicë dhe online të kompanisë.

Gjatë kohës së saj në Apple, Ahrendts gjithashtu ka mbikëqyrur një restaurim të dyqanit Apple./Indeksonline/