13:28 / E Hënë, 11 Mars 2019

Apple përgatit iPod-in me dizajn all-screen?

Sipas të gjitha gjasave, gjenerata e ardhshme e iPod touch është gjithnjë e më afër dhe ka shanse ta shohim pajisjen me dizajn all screen, pa një kornizë dhe pak a shumë të ngjashme me modelin iPhone XS.

Benchmark ka zbuluar se versioni i katërt beta iOS 12.2 tregon një dizajn të mundshëm të ardhshëm iPod, dhe është e qartë se nuk ka asnjë buton në shtëpi.

Detaje rreth lëshimit të mundshëm të pajisjeve iPod të brezit të shtatë nuk janë në dispozicion, por ne e dimë se Apple do ta mbajë ngjarjen më 25 mars dhe shumë besojnë se kjo mund të jetë periudha kur kompania do të prezantojë iPod-in e ri.