19:09 / E Mërkurë, 07 Shtator 2022 / A. M.

Apple prezanton sot telefonin e ri iPhone 14

Kompania e madhe teknologjike, Apple do të prezantojë gjatë ditës së sotme serinë më të re të telefonave iPhone 14.

Është ngjarja e tretë live e kompanisë për këtë vit, dhe presim të shohim mjaft njoftime të mëdha – nga linja e iPhone 14 tek një model i ri Apple Watch “Pro” deri te gjenerata e ardhshme e AirPods Pro – plus një mori gjërash të tjera.