20:03 / E Shtunë, 25 Maj 2024 / Gj. Sh

Arrestohet reperja e famshme

Ylli i muzikës Nicki Minaj është arrestuar në një aeroport në Holandë disa orë përpara se të performonte në Co-op Live në Mançester.

Reperja amerikane postoi një sërë mesazhesh në faqen e rrjeteve sociale X – duke përfshirë një mesazh në të cilin shkruante “ata thanë se gjetën kanabis”.

Ajo gjithashtu tha se “ata më morën bagazhin pa pëlqimin tim” dhe “ata po përpiqen të më mbajnë nga MANCHESTER”.

Mesazhet përfshinin edhe një ku ajo shkruante: “Ky është Amsterdam ndër të tjera, ku barërat e këqija janë të ligjshme”.

Ylli gjithashtu filmoi atë që dukej të ishte një zyrtar i aeroportit duke i kërkuar asaj që të kontrollonte bagazhin e saj.