12:43 / E Mërkurë, 05 Tetor 2022 / k.v

​As sot nuk pritet të dalin pagat për grevistët, Murati: Do ta zbatojmë ligjin

Ministri i Financave Punës dhe Transfereve është deklaruar sot lidhur me pagat e shtatorit për grevistët.

Ministri Murati ka thënë se sa i përket pagve për grevistët do të zbatojnë ligjin përkatës.

“Do ta zbatojmë ligjin sa i përket pagave për grevistët”, ka thënë shkurt Murati.