Auto

  • Shqiptarët “djegin” Londrën për 28 Nëntor, Daily Mail publikon pamjet
  • Testi dhe “rrokullisja” e gazetarit që ndryshuan gjithçka tek Mercedes-Benz
  • Dervishi: Deri 4 mijë euro në muaj fitoj si kamioniste, 5 ditë punë në javë
Lexo të tjera