22:21 / E Shtunë, 19 Maj 2018 / indeksADMonline

“Babai i të dashurit po kërkon më shumë pasi kemi pasur seks hakmarrës…”

Kur i dashurin im më tha se ai do të kishte marrëdhënie seksuale me gratë e tjera unë isha aq i zemëruar sa fola me babain e tij. Ishte vendimi më i keq i jetës sime dhe tani ai po kërcënon se do ti tregojë të dashurin tim nëse nuk flas me të përsëri.

Dy muaj më parë, i dashuri im më çoi në darkë në një restorant të bukur për ditëlindjen e 22-të. Ai është 23 vjeç.

Ne u kthyem në banesën e tij për një ditëlindje të seksit e cila ishte e mahnitshme, por, në mëngjes, ai tha se kishte diçka për të më treguar.

Unë u habita kur ai pranoi se kishte parë dy gra të tjera dhe kishte marrëdhënie seksuale me ta.

Ai u pendua dhe tha se e kishte kuptuar se ishte ajo që donte, por mendova se ai duhet të vijë i pastër në mënyrë që të mund të fillonim një fillim të ri.Duhet jetë i çmendur, por unë isha kaq e çmendur që fola me babain e tij për hakmarrje.

Unë isha i çmendur. I thashë atij të më merrte një taksi dhe kam pritur jashtë. I injorova thirrjet dhe tekstet e tij gjatë gjithë ditës. Atë natë i bërtita babait të tij me impulse dhe e pyeta nëse ai donte të më takonte për një pije. Ai ishte i habitur, por u pajtua me këtë ide.

Ai është 43 vjeç, por duket më i ri. Ai dhe mamaja e të dashurit tim u ndanë vite më parë. Ne u takuam në një lokal dhe shkuam për një xhiro më makinën e tij, shkruan ‘The sun’, transmeton Indeksonline.

I tregova atij atë që më kishte thënë djali i tij. Ai mund të shihte që unë isha i mërzitur dhe u përkula dhe më puthi me pasion. Ai filloi të më afrohet. Ai tha se e dinte se ishte vetëm një çështje kohe para se ta doja atë në vend të djalit të tij. Tani baba i të dashurit tim po kërcënon ta tregojë atë për ne

Unë nuk e dashuroj atë më shumë, por ra dakord të ketë marrëdhënie seksuale gjithsesi. Ndjeva sikur po qaja gjithë kohën që po e bënim. Por tani babai i tij më dërgon tekste seksi duke kërkuar që ta bëjmë përsëri.

Mesazhi i tij i fundit ishte kërcënues. Ai thotë se do t’i tregojë djalit të tij se kishim marrëdhënie seksuale nëse nuk pajtohem.

A duhet vazhdoj ta bëj seks me babanë e tij apo të bëhem i pastër me të dashurin tim?

Psikologia thotë: Ju duhet të tregoni babait të të dashurit tuaj se nuk jeni duke bërë seks me të dhe as nuk po i jepni shantazh emocional.
Qëndrimet e këtij personi ndaj grave dhe seksit janë egoiste.

Babai i tij do të humbasë respektin e djalit të tij nëse ai pranon të ketë marrëdhënie seksuale me ju dhe shpresojmë se do të thotë se kërcënimet e tij janë jo serioze

Jini e fortë por e qetë me të dhe ai ka më shumë gjasa të tërhiqet.