10:12 / E Enjte, 28 Qershor 2018

Beogradi fajëson BE-në për ndalimin e vizitës së Vulinit në Kosovë

E ashtuquajtura Zyra serbe për Kosovën në Qeverinë e Serbisë ka dënuar vendimin e Prishtinës për të ndaluar Ministrin e Mbrojtjes së Serbisë Alexander Vulin që ta vizitojë Kosovën për Vidovdan.

Siç thuhet në një kumtesë të zyrës së Marko Gjuriqit, është e qartë se një vendim i tillë është bërë në koordinimin e Prishtinës dhe Shërbimin Evropian të Veprimit të Jashtëm për të poshtëruar Serbinë.

Temat: