18:58 / E Hënë, 02 Korrik 2018 / indeksADMonline

“Bëra seks në tavolinën e kuzhinës me shokun e bashkëshortit tim, por tani …”

E dashura psikologe:  Unë jam 47 vjeçare dhe bashkëshorti im është 49. Ne jemi të martuar për 20 vite. Ai filloj të vuante nga problemet e ereksionit tre vite më parë. Unë mund ta bëjë atë të arrijë kulmin, por gjithmonë është shumë vështirë. Ai ka probleme me zemër dhe nuk mund të marrë viagra.

Ne e kishim ftuar në shtëpinë tonë mikun e tij më të mirë, pesë muaj më parë. Burri im është një hidraulik dhe një natë tha se duhet të shkonim në një ndejë, por ai nuk do të pinte. Dy orë më vonë ai mori një telefonatë emergjente, dhe partneri i tij do të më merrte mua për në shtëpi.

Isha e lumtur për këtë, pasi kishte pirë dhe isha duke shijuar vetën. Ishte rreth mesnatës dhe unë isha më se e dehur. Ai më dërgoi në shtëpi dhe përfunduam në tryezën e kuzhinës time.

Tani ne kemi marrëdhënie seksuale pothuajse çdo ditë.

Nëse një djalë vetëm më buzëqesh në rrugë unë jam e gatshme të jem më të.

Ndihem sikur po e shkatërroj jetën time çdo ditë dhe martesën time poashtu. Unë duhet të ndalem, por trupi im nuk po më lejon. Jeta ime është një rrëmujë.

Psikologia përgjigjet: Përpiquni të mendoni se çfarë do të ndodhë nëse bashkëshorti juaj zbulon se çfarë po ndodhë. Është vetëm një çështje kohe para se të ju kapë dhe jeta juaj do të përfundojë keq.