12:29 / E Mërkurë, 03 Mars 2021 / A. S

Bie Netflix nga sistemi, mijëra përdorues mbesin pa qasje

Netflix po ka telashe përreth Britanisë së Madhe, duke lënë mijëra konsumator që kanë paguar për të pasur këtë shërbim, pa qasje.

Shumica e ankesave kanë të bëjnë me mos mundësinë për të kyqur në uebfaqe dhe se pamja ishte e paqasshme.

Netflix ka paralajmëruar se që nga ky muaj pagesa standarde për një muaj do të ngritët nga 8.99 funta në 9.99 funta.

Ndërsa për të pasur një llogari Premium tani nga 11.99 funda do të bëhet në 11.99 funda, por se në planin bazik të saj mbetet në 5.99 funta.