21:03 / E Mërkurë, 03 Prill 2024 / AR

Bie WhatsApp nga përdorimi

Aplikacioni shumë i përdorur i mesazheve, WhatsApp, reshti së punuari për shumë njerëz në të gjithë botën, edhe në vendin tonë.

“WhatsApp”, në pronësi të kompanisë “Meta”, ka shfaqur probleme këtë mbrëmje ku përdorues në Europë por dhe në SHBA po ankohen se e kanë të pamundur të shkëmbejnë mesazhe.

Aplikacioni ra në versionin e tij desktop, më pas shfaqi probleme edhe në spartphone.