14:22 / E Martë, 07 Shkurt 2023 / GF

BIK-u mbledh mbi 123 mijë euro për të prekurit nga vërshimet në Mitrovicë dhe Skenderaj

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës bën të ditur se në aksionin për grumbullimin e mjeteve financiare për të prekurit nga vërshimet në Mitrovicë dhe Skenderaj, i organizuar nga kjo Kryesi, më 27 janar 2023, janë tubuar 123,161.38 euro.

“Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, falënderon të gjithë ata që kontribuuan në këtë aksion, duke e lutur Zotin Fuqiplotë që t’i shpërblejë me të mirat e kësaj dhe të botës tjetër!”, thuhet në njoftim.