13:51 / E Premte, 24 Nëntor 2017 / indeksADMonline

“Black Friday” në gjithë Evropën

Tregtarët përmes “Black Friday” sot në gjithë Evropën përpiqen të tërheqin klientët, veçanërisht në Britaninë e Madhe.

Pas rënies më të madhe të shitjes me pakicë në katër vjet e gjysmë, shitësit britanikë shpresojnë të fitojnë të ardhura të mëdha, të cilët ndikojnë në uljen e pagave dhe inflacionin raporton reuters.