18:17 / E Enjte, 30 Nëntor 2023 / C E

“Black Friday” nuk ka mbaruar në Zone Mobile, superzbritje në telefona, aksesorë dhe servisim

Te “Zone Mobile” nuk ka përfunduar “Black Friday” dhe zbritjet e mëdha që ofron.

Nesër, 1 dhjetor do të ketë zbritje të jashtëzakonshme në telefona, aksesorë dhe servisim.

Iphonat më të mirë në treg dhe me cilësi të lartë do t’i gjeni me çmime shumë të lira dhe me 24 muaj garancion.

Edhe Samsungat, të gjitha modelet, ofrohen me çmime të lira dhe me 24 muaj garancion.

Do të ketë edhe zbritje në aksesorë si dhe në servisimin e telefonave.