10:57 / E Enjte, 22 Nëntor 2018 / indeksADMonline

Black Friday, Tjeter Nivel 49.90€ në vit

Art Motion asnjëherë më lirë. Për Black Friday vjen me ofertën e ëndrrave. Abonohu për vetëm 49.90€ në vit, që i bije rreth 4€ në muaj.

Bëhu pjesë e platformës më të pasur dhe atraktive në treg, mbi 150 HD kanale televizive, deri ne 20 Mbps internet dhe duke mos lënë anash edhe programet për dashamirët e sportit.

Kape momentin, oferta vlen vetëm me 23 dhe 24 Nëntor.

Me Art Motion, Black Friday gjethqysh ta qet!