19:15 / E Shtunë, 24 Nëntor 2018 / indeksADMonline

 Vazhdon Black Friday, Tjeter Nivel 49.90€ në vit

Duke parë interesimin e shume klientëve për abonim në platformen Art Motion vazhdon Black Friday edhe me daten 25 Nëntor për vetëm 49.90 në vit .

Bëhu pjesë e platformës më të pasur dhe atraktive në treg, mbi 150 HD kanale televizive, deri ne 20 Mbps internet dhe duke mos lënë anash edhe programet për dashamirët e sportit.

Kape momentin, oferta vlen vetëm edhe me 25 Nëntor deri në ora 21:00 .

Me Art Motion, Black Friday gjethqysh ta qet!