10:31 / E Martë, 03 Dhjetor 2019 / indeksADMonline

Bli veturën për 20 minuta tek “Auto Mita”, merr kredi nga BKT-ja, pa shkuar në bankë, për herë të parë, në Kosovë

Auto Mita” dhe BKT-ja, Kosovë kanë dëshmuar edhe një herë se janë bartës të ndryshimeve pozitive në vend.

Në një bashkëpunim të fuqishëm me BKT-në, Kosovë, distributori i autorizuar për “Renault”, “Nissan” dhe “Dacia”, “Auto Mita” ka shpalosur fushatën e shumëpritur në ditën e zbritjeve, ofertë, e cila do të vazhdojë edhe më tutje.

Por, kjo ofertë e “Auto Mitës” nuk është veç një zbritje, por tejet më sensacionale.

Tani mund të blini veturën për 20 minuta, aty për aty – duke marrë kredinë direkt në showroomin e “Auto Mitës” nga agjentët e Bankës Kombëtare Tregtare pa shkuar në bankë.

Kushtet bankare mbeten ndër më të mirat në vend – vetëm 5.26% normë efektive e interesit, me financim deri në 100% dhe maturitet deri në 84 muaj.

Mos rri duarkryq dhe mos mendo si të sigurosh mjetet, bëhu me veturën që gjithmonë keni dëshiruar. BKT-ja dhe “Auto Mita” – bashkëpunim i fuqishëm!