16:08 / E Diele, 26 Nëntor 2023 / AR

Botohet libri i 4 këtë vit i Prof. Mr Selami Tarakut

Doli në shitje vepra “Ndriçimi në TV studio – Ndriçimi aplikativ” e autorit kroat Prof. Boris Popoviqit, në shqipërim dhe adaptim të Prof. Mr. Selami Tarakut.

Librin e botoi Shtëpia Botuese “ Fad “.

Libri përfshin të gjitha llojet e ndriçimit filmik, televiziv dhe show programeve etj, të ilustruara me fotografi në kolor.

 Librin mund ta gjeni në librarinë “ Dukagjini” në Prishtinë.

No description available.