18:45 / E Premte, 02 Mars 2018 / indeksADMonline

Brendi CUBOT më i shituri në Kosovë

Cubot është brendi më i ri i telefonave mobil të cilin e ka sjellur eksluzivisht kompania Zone Mobile në partneritet me Postën e Kosovës.

Ky brend tashmë eshte i njohur në tregun e Kosovës për shkak të cmimeve shumë të volitshme si dhe cilësisë së lart ku ofrohen modele të ndryshme me performanca shumë të mira gjithashtu dhe garancionit 1 vjecar që vetë brendi Cubot ofron.

Sipas kompanisë Zone Mobile shitja e këtij brendi ka pasur sukses të jashtëzakonshëm në të gjitha qytetet e Postës së Kosovës, ku që nga hapja e kompanisë prej periudhës 1 vit e gjysmë deri tash janë shitur pothuajse  deri në 8 mijë modele të ndryshme të kësaj marke.

Klientët janë ndarë shumë të kënaqur me brendin Cubot për shkak që të gjithë adhuruesit e teknologjisë së moshave të ndryshme kan arritur të posedojn një telefon me cmim shumë të volitshëm dhe me performanca shumë të mira, ku gjithashtu sjellja e këtij brendi në Kosovë ka arritur të ndryshoj mendimin e atyre që përdorin smartphone që tashmë nuk kan shumë rëndësi vetëm markat e  njohura por cilesia, cmimi dhe siguria ku qytetarët e Kosovës e blejnë një telefon.

Modelet e kësaj marke qytetarët mund ti gjejn në këto pika : në pikën shitëse të Zone Mobile Rr.Bill Clinton, në Postën kryesore në Prishtine, Postën në Mitrovicë dhe Postën në Gjilan.

Kontakti: 080020020( pa pagesë)

Temat: