14:38 / E Mërkurë, 10 Maj 2023 / shkelqim osmanaj

Çfarë është My Al në Snapchat dhe si përdoret?

Çfarë është AI ime në Snapchat dhe si ta përdor atë?

AI ime është një chatbot aktualisht i disponueshëm për përdoruesit e Snapchatit.

Në një bisedë bisede, AI ime mund t’i përgjigjet një pyetjeje të vogël, të ofrojë këshilla për dhuratën e përsosur për ditëlindjen e shokut\shoqes tuaj, të ndihmojë në planifikimin e një udhëtimi ecjeje për një fundjavë të gjatë ose të sugjerojë se çfarë të bëni për darkë.

Snapchat po punon vazhdimisht për të përmirësuar dhe evoluar AI ime, por është e mundur që përgjigjet e UA-së sime mund të përfshijnë përmbajtje të njëanshme, të pasakta, të dëmshme ose mashtruese. Për shkak se AI ime është një veçori në zhvillim, gjithmonë duhet të kontrolloni në mënyrë të pavarur përgjigjet e dhëna nga AI ime përpara se të mbështeteni në ndonjë këshillë dhe nuk duhet të ndani informacione konfidenciale ose të ndjeshme.

Perodruesit mund t’i dërgojnë lehtësisht komente ekipit të Snapchatit duke shtypur gjatë mbi çdo përgjigje nga AI im për të ndarë më shumë për atë që ata do të donin të shihnin pak a shumë ndërsa ne vazhdojmë të trajnojmë AI-n time.

AI ime mundësohet nga teknologjia ChatGPT e OpenAI, me përmirësime shtesë të sigurisë dhe kontrolle unike për Snapchat. Ne besojmë se duhet të ketë transparencë kur AI është i përfshirë në krijimin e përmbajtjes. Nëse ndani përmbajtje të krijuar nga AI ime me të tjerët, ju lutemi njoftoni që AI ishte përfshirë në punën tuaj.

Sa kohë ruhen ndërveprimet e juaja?

E gjithë përmbajtja e ndarë me My AI ruhet derisa ta fshini.

Si mund t’i fshij të dhënat e mia?

Mund të fshish përmbajtjen e dërguar te AI im në Chat brenda 24 orëve. Ju gjithashtu mund të fshini përmbajtjen e kaluar të ndarë me AI ime duke ndjekur këto hapa:

Prekni ikonën e Profilit tuaj dhe trokitni lehtë mbi Settings për të shkuar te Cilësimet

Lëvizni poshtë te “Kontrollet e privatësisë”

Trokit “Pastro të dhënat”

Prekni “Pastroni të dhënat e mia të AI” dhe konfirmoni

Prekni ikonën e Profilit tuaj dhe trokitni lehtë mbi Settings për të shkuar te Cilësimet

Lëvizni poshtë te “Veprimet e llogarisë”

Prekni “Pastroni të dhënat e mia të AI” dhe konfirmoni

Për çfarë nuk duhet të përdor AI ime?

Mos e përdorni AI ime për të gjeneruar përmbajtje politike, seksuale, ngacmuese ose mashtruese, postë të bezdisshme, malware ose përmbajtje që promovojnë dhunën, vetëdëmtimin, trafikimin e qenieve njerëzore ose që do të shkelin Udhëzimet tona në Komunitet . Ju gjithashtu duhet të shmangni ndarjen e informacionit konfidencial ose të ndjeshëm me AI-n time.

Cilat të dhëna ndahen me My AI dhe si përdoren?

Përmbajtja e ndarë me AI ime, duke përfshirë vendndodhjen tuaj nëse e keni ndarë atë me Snapchat, do të përdoret nga AI ime për të ofruar përgjigje përkatëse dhe të dobishme për kërkesat tuaja, duke përfshirë rekomandimet për vendet në afërsi. Të dhënat tuaja mund të përdoren gjithashtu nga Snap për të përmirësuar produktet e Snap dhe për të personalizuar përvojën tuaj, duke përfshirë reklamat. /IndeksOnline/