12:23 / E Mërkurë, 13 Qershor 2018

Çmenduritë e kinezëve, u heqin qimet qenve dhe i fusin në ujë për t’i zier (Video)

Kinezët vërtet janë një popull që bëjnë çmenduri nga më të ndryshmet, për të cilat dikujt as mendja s’do i shkonte.

Videon e mëposhtme do të ishte mirë që mos ta shikojnë njerëzit që nuk e durojnë torturimin e kafshëve, transmeton Indeksonline.

Një grua në Kinë shihet me qenin të cilit pasi ia ka larguar qimet, e fut atë në një kovë me ujë të nxehtë.

Ajo vë qenin për ta zier aty, por për fat të mirë ai kërcen nga kova dhe ik me vrap, duke shkuar në një rrugicë dhe fillon të bërtas. /Indeksonline/