11:25 / E Enjte, 16 Nëntor 2017 / indeksADMonline

Çmimet për riparimin e ekranit të iPhone X janë shokuese

Informacionet më të reja zbulojnë se telefoni më i shtrenjtë në botë është iPhone X, së bashku me riparimin e pajisjes.

Rregullimi i xhamit të thyer në Apple kushton rreth 279 dollarë dhe në rast të dëmtimeve shtesë, çmimi kërcen në 549 dollarë.

Rregullimi i ekranit të iPhone 8 kushton 169 dollarë, derisa dëmtimet tjera mund ta rritin çmimin deri në 349 dollarë, transmeton KosovaPress.

Kamera e përparme, e cila përdorë teknologjinë për njohjen e fytyrës është e vendosur në ekranin e përparmë, që do të thotë se në rast të thyerjes së ekranit, së bashku me të duhet të ndërrohet edhe kamera.