21:30 / E Mërkurë, 18 Maj 2022 / AR

‘Dalëngadalë’ me Miriamin dhe Albanin në Barcelonë

Alban Skenderaj dhe Miriam Cani kanë lansuar projektin e përbashkët.

Çifti solli ‘Dalëngadalë’ me muzikë e tekst nga Albani.

Klipi u xhirua në Barcelonë të Spanjës dhe ne ju ftojmë ta shihni.