07:56 / E Mërkurë, 18 Prill 2018

Dashnori shumA� mA� i mirA� nA� shtrat se burri…

Kisha njA� aferA� tA� shkurtA� me njA� djalA� qA� e takova nA� njA� party. Seksi me tA� ishte mrekulli dhe nuk mund ta heq dot nga koka.

UnA� dhe burri kishim njA� distancim pA�r njA� kohA� dhe dA�shpA�rimisht kishim nevojA� pA�r ndarje. Nuk ishte faji i askujt por gjA�rat nuk po shkonin siA� duhej. Ai pA�rfundoi duke e urryer punA�n e tij, i vdiq vA�llai ndA�rsa shoqja ime mA� e mirA� u shpA�rngul.

GjatA� kA�saj distance unA� dola nA� njA� party, ku e takova dashnorin. Nuk besoja se do kA�naqesha aq shumA�, por e bA�ra.

Tani unA� dhe ai bA�jmA� seks shumA� shpesh. Por burri im e ka zbuluar. Por nuk di A�farA� tA� bA�j sepse burri nuk mA� kA�naq sa ai.

Nuk mA� pA�lqen ai thjeshtA� mA� kA�naq nA� shtrat.

KA�shilla e psikologes:

Seksi ishte i mahnitshA�m por vetA�m kaq dhe asgjA� mA� shumA�. NA�se qA�ndron me kA�tA� njeri, magjia do tA� zhduket shumA� shpejtA�.

Prandaj zgjoje mendjen dhe fokusohu tek seksi me burrin tA�nd. Mund tA� jetA� edhe mA� mirA� kur e bA�n me njeriun e zemrA�s./Indeksonline/

Mos i humb