09:18 / E Martë, 19 Dhjetor 2017

Dëbora bllokon Llogaranë në Shqipëri

Reshjet e shumta të dëborës që përfshinë veriun dhe jugun e vendit sollën problematika në disa zona.

Llogaraja u bë e pakalueshme mbrëmjen e së hënës nga dëbora dhe ngricat. E njëjta situatë ka vazhduar edhe gjatë mëngjesit, policia nuk po lejon kalimin pa zinxhirë të automjeteve.

Dëbora përfshiu edhe juglindjen. Në rrugët Qafë Thanë-Pogradec dhe Korçë-Dardhë, dëbora shkoi mbi 15 cm. Por, për momentin nuk janë akse të bllokuara.

Probleme kanë dhe disa akse në veri të vendit, ku zona e Thethit mbetet e bllokuar, ndërsa në Dibër disa rrugë kanë zënë shtresa akulli dhe kalimi bëhet me zinxhirë.

Edhe fshati Qarrishtë në Librazhd raportohet të jetë i bllokuar nga dëbora.

Temat: