07:25 / E Premte, 30 Nëntor 2018 / indeksADMonline

Deputetët vizitojnë Suharekën, takohen me banorët

Kuvendi i Kosovës me iniciativën e Forumit për Transparencë Parlamentare, organizon Ditët e Kuvendit 2018. Gjatë takimeve publike që do të zhvillohen në qytetet e Kosovës, qytetarët do të kenë mundësinë të diskutojnë drejtpërdrejt me deputetët.

Takimi i radhës do të mbahet sot në qytetin e Suharekës.

Takimi mbahet në Sallën e Kuvendit të Komunës në Suharekë dhe fillon në orën 14:00.

Deputetët pjesëmarrës:

Driton Selmanaj

Luljeta Veselaj Gutaj

Salih Zyba

Blerim Kuçi

Albulena Balaj Halimaj.

Temat: