20:07 / E Hënë, 01 Qershor 2020

Deri në 3 kilometra kolona e gjatë e veturave nga Bujanovci për të hyrë në Kosovë

Kolonat e gjata nuk janë kthyer vetëm brenda qyteteve, por edhe jashtë tyre dhe në pikat kufitare.

IndeksOnline ka siguruar pamje në të cilat shihet se si kolonat e gjata kanë përcjell rrugën nga Bujanovci për në Kosovë.

Madje gjatësia e saj arrinte shpeshherë si në këto pamje deri në 3 kilometra.

IndeksOnline ju sjell pamje: