16:12 / E Diele, 24 Dhjetor 2017

Dhurata kreative që dinë t’i bëjnë vetëm arkitektët (Foto)

Të tentosh për t’ia dhuruar dikujt dhuratën më të veçantë, ndonjëherë rezulton të jetë një gjë e vështirë.

Ka kaq shumë mënyra për të shfaqur në mënyrë kreative dashurinë tuaj për arkitekturën, nga dekoret e shtëpisë e deri te bizhuteritë arkitekturore.

Ose ndoshta doni të krijoheni dhe të ndërtoni modelet tuaja arkitekturore.

Çfarëdo që keni në mendje, për t’u insipurar keni udhëzuesin për dhuratat më të mira të arkitekturës në internet.

Këto produkte krijuese janë të përkryera për secilin partner.

Temat: