10:36 / E Hënë, 29 Nëntor 2021 / Medina Shala

Digjet stalla e bagëtive në Bubavec, shkaktohen dëme materiale

Në orët e hershme të mëngjesit Policia ka pranuar telefonatë që fshatin Bubavec të Malishevës është përfëshirë nga zjarri një stallë e bagëtive.

Zjarri është shkaktuar rreth orës 02:45 dhe nga shkaqe të panjohura.

Njësiti i zjarrfikësve ka arritur të lokalizojë dhe shuajë zjarrin.

Sipas Policisë, nga ky zjarr janë shkaktuar dëme të konsiderueshme materiale.

Për shkaqe të pa njohura është përfshirë nga zjarri stalla e bagëtive ,pronë e ankuesit mashkull kosovar. Njësiti i zjarrfikësve ka lokalizuar dhe fikur zjarrin. Si pasoj e zjarrit janë shkaktuar dëme të konsiderueshme materiale” thueht në njoftimin e Policisë.