11:50 / E Shtunë, 22 Shtator 2018 / indeksADMonline

Dikur me kilikera, fëmija e sotit veç në telefona

Me siguri se shumë nga ju jeni rritur me lojëra më klasike, por më energjike.

Një nga to ka qenë loja me kilikera. Një gropë e hapur në tokë shërbente si sfidë mes fëmijëve në këtë lojë shumë të famshme dikur, shkruan Indeksonline.

Por, fëmijët e ditëve të sotme mbase nuk e dinë se për çfarë bëhet fjalë. Shumë nga fëmijët tanë e kanë telefonin si argëtim dhe lojë ditore.

Ky fenomen është i përhapur pothuajse në secilën familje. Duke qenë mes këtyre zgjedhjeve, cila do të mendondit ju se do të ishte adekuate?