75 Mall Live Search
15:57 / E Hënë, 16 Tetor 2023 / S Z

Ditëlindja e 5-të e Njësisë Kastrati 5 në Prishtinë-Fushë Kosovë, sot Loja shpërblyese

Me rastin e ditëlindjes së 5 të Njësisë KASTRATI 5 në Prishtinë-Fushë Kosovë, për të festuar së bashku, sot po e zhvillojmë LOJËN SHPËRBLYESE 15€ PËR 15€.

Pjesëmarrja në lojën e cila do të zhvillohet drejtpërdrejt në emisionin Reload në RTV Dukagjini, sot pas orës 16:00 është shumë e thjeshtë:  Mbushe veturën derivate në vlerë 15€ dhe fito 15€ derivate nga KASTRATI Group.

Në kupon fiskal shëno: emrin, mbiemrin dhe numrin e telefonit pastaj kuponin fiskal fute në kutinë e lojës shpërblyese.

Na ndiq për të kuptuar a je fatlumi apo fatlumja që do të fitoj super veturën GOLF 8 më 28 Dhjetor. Ju mirëpresim të gjithëve sot që të bashkëngjiteni në lojë!