09:52 / E Premte, 08 Qershor 2018

“Do të paguaj për seks, gruaja nuk është atraktive në shtrat”

Gruaja ime nuk është shumë aventureske në dhomën e gjumit.

Ajo më lejon të bëj shumë gjëra seksualisht për aq kohë sa ajo mund të qëndrojë atje dhe të kënaqet. Ajo nuk pranon të bëjë asgjë për mua, shkruan ‘The Sun’, transmeton Indeksonline.

Unë jam duke menduar për pagimin për seksin, sepse gruaja ime nuk është mjaft aventureske. Unë kam filluar të bëhem kurioz për gratë e tjera dhe jam duke u shqetësuar.

Unë jam 46 vjeç dhe gruaja ime është 45 vjeçe. Ne kemi qenë të martuar për 25 vjet. Ajo është gruaja e vetme me të cilën kam qenë ndonjëherë.

Unë jam duke menduar për të paguar për seks kështu që unë mund të mbajë distancën time emocionalisht për të përmbushur fantazitë e mia.

A e kam humbur duke qëndruar besnik?

Psikologia thotë: Komunikimi është teknika më e rëndësishme seksuale që ekziston. Pyesni atë që e bën atë ngurrim të kënaqet me ju.

Temat: