23:57 / E Mërkurë, 25 Janar 2023 / Gj. Sh

Donald Trump rikthehet në Facebook e Instagram, pas dy vitesh bllokim

Llogaritë e ish-presidentit Donald Trump në Facebook dhe Instagram do të rikthehen në javët e ardhshme pas një ndalimi 2-vjeçar, njoftoi të mërkurën kompania mëmë e platformave Meta.

“Vendosmëria jonë është se rreziku është zvogëluar mjaftueshëm, dhe për këtë arsye ne duhet t’i përmbahemi afatit kohor dyvjeçar që kemi përcaktuar. Si i tillë, ne do të rivendosim llogaritë e zotit Trump në Facebook dhe Instagram në javët e ardhshme”, thuhej në njoftimin e gjigantit të mediave sociale, duke shtuar se do të vendosen “parma të reja mbrojtëse” për të “frenuar përsëritjen e shkeljeve”.