22:31 / E Premte, 12 Janar 2018 / indeksADMonline

Doni ta zgjasni jetën e baterisë, ja një mënyrë!

Ideja që ta shtoni jetëgjatësinë e baterisë tuaj është e kotë, por ajo që mund të bëni është që ta hiqni opsionin që tregon përqindjen e saktë të baterisë.

Studimet kanë treguar se përdoruesit janë më të stresuar kur bateria e telefonit bie nën 60 për qind, duke menduar se më nuk mund të bëjnë asgjë në smartfonin e tyre.

Në të vërtetë qoftë edhe nën 10 për qind kur është bateria ju mund të bëni shumë gjëra me telefonin tuaj, sepse përqindja me numra që tregon baterinë nuk është saktë.

Pra thjeshtë fikeni opsionin që tregon përqindjen dhe lëreni që jetën e baterisë ta tregojnë vetëm ngjyrat do të keni më shumë hapësirë ta përdorni dhe më pak stres!. /Indeksonline/