22:10 / E Premte, 19 Korrik 2019

Drejtuesi i tifo grupit të Kosovës “Dardanët” tregon përkrahjen e tij për Ramush Haradinaj

Edhe drejtuesi i Dardanëve, Luli Berisha e ka shprehur përkrahjen e tij për Ramush Haradinaj.

Ai në profilin e tij në Facebook ka thënë: E dëshmove njëherë pastërtinë e luftës sonë çlirimtare në Hagë dhe iu ktheve atdheut si triumfues. Jam i bindur se edhe kësaj radhe do të dalësh kryelartë Kryeministër.