16:46 / E Martë, 05 Mars 2024 / k.v

Bie Facebook dhe Instagram, rrjetet sociale në errësirë

Serverat e rrjeteve sociale Facebook dhe Instagram kanë rënë.

Përdoruseit e platformave në Kosovë thonë se nuk mund të aksesojnë Facebook dhe Instagram.

Pritet një njoftim nga kompania META lidhur me rënien e serverave.

Lajm në përditësim…