17:41 / E Enjte, 04 Janar 2018

E habitshme, arma më e re është parë të përdoret në Siri (Video)

Kjo është arma më e re e cila është bërë pjesë e betejave që janë duke u zhvilluar ende në Siri.

Katapulta siç njihet ndryshe me emrin saj është arma që së pari u shpik në kohën e fillimit të historisë dhe zhvillimit të luftërave.

Por kaq vite pas ajo është duke kryer punën e saj në betejat në Siri! /Indeksonline/