21:19 / E Martë, 20 Shkurt 2018 / indeksADMonline

E kam tradhtuar partnerin sepse doja të mbetja shtatëzënë

E kam tradhtuar partnerin tim gjatë kohës që po provoja të mbetja shtatëzënë. Ndihem kaq në faj për këtë gjë.

Ne kemi qenë duke pritur për një fëmijë qysh moti. Kur unë u bëra 37 vjeçare kam kërkuar ndihmë medicionale. Partneri im nuk dukej shumë mbështetës.

Isha kaq pa diskonim saqë një ditë e humba veten dhe e tradhtova me një mashkull që ka vrapuar pas meje për një kohë të gjatë. Unë nuk kam menduar ndonjë gjë kur ka ndodhur kjo.

Ne kemi tejkaluar shumë vështirësi në lidhjen tonë dhe tani kemi një djalë të vogël.

Asnjëherë nuk i kam treguar çka ka ndodhur sepse e di se do e lëndoj atë jashtë mase. Kurrë më nuk do të ndodhë kjo, por nëse unë i tregoj për këtë do të jetë fundi i familjes tonë të vogël.

Këshilla e psikologes:

Ti ke kërkuar mbështetje diku tjetër kur ke qenë keq, kjo nuk quhet tradhti.

Sigurisht se ai do të ndihet keq nëse ti i tregon.

Kjo do të shkatërronte jetën tënde dhe do të ndikonte shumë në lumturinë dhe rritjen e fëmijës tënd. Çka ka rëndësi është ta mbash lidhjen tënde të fortë dhe kurrë nuk do të ndikohesh nga meshkujt tjerë përsëri./Indeksonline/