00:10 / E Mërkurë, 08 Prill 2020

E turpshme dhe e pafalshme, zjarret në kohë pandemie, reagon kryetari: Boll ma!

Në momentin kur shteti ynë po ballafaqohet me pandeminë koronavirus, persona të pandërgjegjshëm po përhapin zjarre në male e toka bujqësore.

Në orët e mbrëmjes, dikush ia ka vënë edhe maleve të Dobërlanit.

E për këtë ka reaguar kryetari i komunës së Suharekës, Bali Muharremaj. Ai madje ka thënë se të njëjtit persona do të përballen me ligjin.

Ky është postimi plotë:

Sërish zjarre mbi Dobërdelan edhe pse jemi duke u përballë edhe me një situatë të pandemisë.

Unë nuk e kuptoj këtë situatë e aq më pak këto veprime që e dëmtojnë natyren dhe i rrezikojnë njerëzit.

Persona të pandërgjegjshëm duhet të përballen me ligjin dhe kjo kursesi nuk duhet të tolerohet.

Natyrisht se me zjarrëfikësit jemi në vendin e ngjarjes dhe se do të bëjmë përpjekje, me krejt mekanizmat që zjarri të shuhet.

Por, kjo është e tepërt.

Boll ma !