18:46 / E Mërkurë, 20 Shtator 2023 / S Z

Edukim i vazhdueshëm profesional në Banjën e Kllokotit

Dr. Fatmir Zejnullahu, Specialist Fiziatër me Rehabilitim, si ligjëruesin të kësaj jave, i cili do të ndajë ekspertizën e tij mbi “Artriti Reumatoid” në serinë e Ligjëratave Profesionale. 

Titulli: Edukimi i Vazhdueshëm Profesional në Banjën e Kllokotit

 Datat: 07 dhe 21 shtator  Ora: 13:00-15:00  Vendndodhja: Spitali Special për Terapi Fizikale me Rehabilitim “Banja e Kllokotit”, Objekti A.

Ky aktivitet është e akredituar nga Oda e Mjekëve të Kosovës, duke ofruar 4 pika akreditimi për pjesëmarrje aktive dhe 3 pika akreditimi për pjesëmarrje pasive.

Për të gjithë profesionistët e kujdesit shëndetësor të interesuar për të zgjeruar njohuritë e tyre dhe për të fituar pikë akreditimi,kontaktoni përmesë e-mailave: fahriu19@gmail.combanjakllokotit@gmail.com apo banja_kllokotit@hotmail.com. Ju mirëpresim!