Ekonomi

  • KEDS fillon takimet intensive me institucionet për kursim të energjisë elektrike
  • Petrol Company prin me çmime me të lira në derivate dhe shumë oferta të tjera
  • Frangu zviceran sot shënoi histori kundrejt euro
Lexo të tjera