Ekonomi

  • Rritet kreditimi, sivjet bankat përfituan rreth 80 milionë euro
  • Bien çmimet e importit në tremujorin e tretë 2019
  • Numri më i madh i vizitorëve të huaj në Kosovë vijnë nga Shqipëria, Gjermania dhe Zvicra