18:11 / E Martë, 05 Mars 2024 / k.v

Elon Musk tallet pasi aplikacionet e Metas dolën jashtë përdorimit

Facebooku, Messengeri e Instagrami janë kthyer sërish në përdorim.

Kompania ka thënë se e ka rregulluar problemin, por ende s’dihet se pse u shkaktua.

Elon Musk, miliarderi dhe pronari i “X”, është tallur me problemet që po kanë aplikacionet e Metas.