11:36 / E Enjte, 14 Qershor 2018 / indeksADMonline

Emërohen prokurorët përgjegjës për komunikim me gazetarë

Këshilli Prokurorial i Kosovës ka emëruar prokurorët të cilët do të jenë përgjegjës për komunikimin me media. Ky vendim është marrë sot në mbledhjen e 153 të Këshillit.

Prokurorët e emëruar për komunikim me media:

Besim Kelmendi në Zyrën e Kryeprokurorit të Shtetit

Sylë Hoxha në Prokurorinë Speciale

Xhevdet Bislimi në Prokurorinë e Apelit

Ibrahim Berisha në Prokurorinë Themelore të Prishtinës

Petrit Kryeziu në Prokurorinë Themelore të Prizrenit

Ersan Qavolli në Prokurorinë Themelore të Pejës

Zejmie Kelaj në Prokurorinë Themelore të Mitrovicës

Jetish Maloku në Prokurorinë Themelore të Gjilanit

Burim Çerkini në Prokurorinë Themelore të Ferizajit

Armendi Zenelaj nga Prokuroria Themelore të Gjakovës

Poashtu, në këtë mbledhje, Valon Jupaj unanimisht mori votat e anëtarëve të Këshillit Prokurorial të Kosovës për emërimin e tij si Drejtor i Njësitit për vlerësimin e Performancës së Prokurorëve në kuadër të KPK. I njëjti do të ketë pagë të barasvlershme me atë të prokurorit të Departamentit të Përgjithshëm, si dhe mandat 3 vjeçar.