12:32 / E Mërkurë, 28 Shkurt 2018 / indeksADMonline

Është nënë e dy fëmijëve, por ka mbi 80 oferta për martesë dhe një numër të dashurish (Foto)

Louise Van Der Velde, 43 vjeçare është nënë e dy fëmijëve, por që nga vdekja e burrit të saj i ka buzëqeshur fati. Ajo ka marrë rreth 80 oferta për martesë nga persona të ndryshëm.

43 vjeçarja ka një numër të madh të të dashurve, Louise e cila thotë se është një terapiste seksuale ka shkuar aq larg sa të thoshtë se gratë e të dashuruarve të saj e dinë se po mashtrohen, por e mbyllin një sy sepse nuk janë të interesuara për seks.

“Këshillimi tradicional i martesës shpesh dështon sepse bazohet në një model që nuk është reformuar për 150 vjet”.

“Njerëzit duhet të gjykojnë më pak dhe vetëm të kenë më shumë seks të madh. Ju jeni të sigurt se mund të tregoni atyre që kanë nevojë më së shumti – atyre që janë të pakënaqur. Jeta është shumë e shkurtër për t’u mbajtur në marrëdhënie seksuale me vetëm një partner.

Van Der Velde, nga Harrogate, North Yorkshire, tha se ajo filloi të mashtrojë në vitet e fundit të martesës së saj me burrin e saj të vdekur, i cili vdiq papritur në moshën 34 vjeçare në mars të vitit 2004.

“Ne vendosëm të nisemi në një marrëdhënie të hapur në vitet e fundit para se të vdiste. Unë kam kryer në të njëjtën mënyrë që nga ajo kohë. Vdekja e tij më bëri të kuptoj se duhet të kapësh ditën dhe të shfrytëzosh çdo ditë”. /Indeksonline/