12:00 / E Mërkurë, 30 Dhjetor 2020 / k.v

ETC me Zbritje marramendëse Festive!

ETC-ja për konsumatorët e saj ka përgatitur Oferta MARRAMENDËSE festive.

Shfleto fletushken online: https://bit.ly/2Mj2LhQ

Si lider i çmimeve të lira të gjitha ofertat janë të zgjedhura me kujdes për të plotësuar tryezën festive.

Me furnizime speciale, surpriza, dhurata dhe shërbim maksimal ju mirëpresim që edhe këtë festë ta kalojmë së bashku.